Op deze pagina kan u nieuwe artikelen terugvinden die net zijn toegevoegd aan ons assortiment.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen. 

TALISKER WILDER SEAS 70CL - 48,6%

Deze rijpt in een combinatie van Amerikaans en Europees eikenhout voor meerdere jaren om daarna een finish in ex-XO cognacvaten te verkrijgen. Hiermee is dit een primeur voor de Talisker distilleerderij doordat zij nog niet eerder deze cognacvaten hebben gebruikt om hun maritieme whisky in te finishen.
Schenk deze whisky in en ervaar hoe milde en droge aroma's zich ontwikkelen. Tonen van fruit en mout zijn te herkennen met hieromheen hints van zout, pekel, krijt, tabak en rook. Romige, zoete smaken gaan over in maritieme, rokerige lagen met een hint van fruit die dit aanvult. De afdronk is lang, verwarmend, droog en heeft een pepertje.

PANDA LIMITED EDITION 2023 50CL - 45%

Ook deze Panda gin heeft rijke aroma's van lychee met toevoeging van de smaken roos, hibiscusbloem, abrikoos en jeneverbessen. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een zachte en zoete gin met uitgesproken florale tonen. Daarnaast zijn alle Panda gin's 100% biologisch en zonder toevoeging van suikers.

ZUIDAM DUTCH COURAGE GIN - 70CL

Maak een keuze uit ons assortiment aan Dutch Courage Gin 70cl. Alle exemplaren die bij ons worden verkocht zijn afkomstig van Batch 001.

  • Old Tom's Gin 2020 - 40%
  • Aged Gin 88 2020 - 44%
  • Cherry Gin 2021 - 37,5%
  • Dry Gin 2021 - 44,5%

Deze gin's zijn afkomstig uit Nederland en werden op ambachtelijke wijze gemaakt door 1 van de laatste distilleerderijen in Nederland.

DE VENOGE PRINCES FIRST EDITION

Beschikbaar in de 75cl en 150cl gebotteld in juni 2022

Druiven
34% pinot meunier - 33% pinot noir - 33% chardonnay

Mix

35% reserved wines (2014-2015-2016) - 65% harvesr based 2018

CLOVER LIMONETTA

Heerlijk zoet met de frisheid van Italiaanse citroenen. Een artisanaal product afgewerkt met de gekende Clover kruiden en clementine.

Heerlijk fris.

Een echte klassieker.

ALC: 30%

DON PAPA MASSKARA

Dit is een sublieme zoete top rum van Negros Occidental, een eiland van de Filippijnen als ook dé suikerhoofdstad van de Filippijnen. Don Papa wordt gedistilleerd van rietsuiker en rijpt 7 jaar in eiken vaten aan de voet van de Kanlaon berg. Het smaakprofiel is licht fruitig in de neus en zacht in de mond. Een opmerkelijk aroma van zachte verse dadels die ook duidelijk terug komen in de smaak, aangevuld met vanille en accacia honing. Duidelijke aroma's van rijpe mandarijntjes en andere exotische vruchten. Don Papa wordt gedistilleerd door Ginebra San Miguel Inc gelegen te Makati City.